1. Can a nominee be nominated only in one category?
    Answer: A nominee can be nominated in more than one category if he/she or the group fits the requirements.
  2. Can I nominate my parents, siblings or relatives for the awards?
    Answer: Yes, you may nominate anyone whom you think is suitable for the awards.
  3. May I exceed the 250 word limit in my nomination form?
    Answer: Please keep to the word limit. You can provide a summary of the nominee’s important achievements in point form. You may give related website links. If we require further information, we will contact you.
  4. If I miss out any important details in my nomination form, can I resubmit?
    Answer: You should resubmit your nomination form with the missing information by 07 October 2019, 11:59PM. You can resubmit your nomination only once.
  5. Who will select the winners?
    Answer: The nominees would be shortlisted by an internal panel of senior editors. An external expert panel would then go through this and select the winners.
  6. Can I include achievements / work rendered to the community before October 2017 in my nomination?
    Answer: You may include a short summary of them, but achievements / work rendered to the community between October 2017 and July 2019 will be given more importance.
  7. In a group category, at most how many members can be included in the nominated team?
    Answer: There is no limit to the number of members as the award would be given to the group they represent.
  8. Under the innovation category, should the innovations be of repeated-use or can single use innovations be presented?
    Answer: You may present both single-use and repeated-use innovations. If you have the data on the number of people it has reached out to and benefited, you may include that information also.
  9. Can I nominate educational institutions under the innovation category?
    Answer: Yes, you may nominate them.